top of page

Project-architect

TERUG
 

Profiel

Kennis Autocad

Kennis Office: Word / Excel

Basiskennis of interesse in Photoshop / Indesign

Opgenomen in tabel van de Orde van Architecten

Nieuwsgierig? Laat niet na om een e-mail met je CV door te sturen naar bieke@architectenatelier.eu of bel voor een afspraak op kantoor

op het nummer 058 222 150

Het Architectenatelier is op zoek naar een project-architect die projecten van A tot Z kan opvolgen en beheren.

Concreet betekent dit dat u - in samenspraak met de vennoten - het eerste aanspreekpunt bent van de bouwheer.       

                                                                                   sociaal

U zet op basis van deze gesprekken de eerste krijtlijnen uit van het ontwerp, en concretiseert dit zelfstandig of in samenwerking met collega's tot het gewenste resultaat wordt bekomen. Afhankelijk van de grootteorde van de projecten werkt u samen met vaste medewerkers per dossier.

        precies

Voor de opmaak van het uitvoeringsdossier kan u zeer gedetailleerd te werk gaan, en overhandigt u een volledig dossier aan de offrerende aannemers. Ook hier bent u het aanspreekpunt om de nodige verduidelijkingen te bieden naar de verschillende partijen.

Na opmaak van de prijsvergelijkingen, wordt het ontwerp in realiteit omgezet. U stelt zich kritisch op, en anticipeert op de uit te voeren werken zodoende u een ondersteunende rol kan bieden aan alle partijen tijdens de werfvergaderingen. Tijdens de uitvoering houdt u zich steeds het ontwerpdoel voor ogen, om met voldoening tot een afgewerkt

geheel te komen.

Doorheen deze processen wordt steeds overlegd met collega's intern, externe partijen, ... en staat u open voor opbouwende feedback.

Naast de specifieke bouwdossiers, kan uw rol binnen het kantoor worden uitgebreid op basis van uw interesses of kennisgebied. Het nemen van doordachte initiatieven wordt ervaren als een pluspunt.

bottom of page