top of page

Architect-assistent

TERUG
 

Profiel

Kennis Autocad

Kennis Office: Word / Excel

Kennis Sketch-up

Basiskennis of interesse: Photoshop / Indesign

Kennis Revit is een pluspunt

Nieuwsgierig? Laat niet na om een e-mail met je CV door te sturen naar bieke@architectenatelier.eu of bel voor een afspraak op kantoor op het nummer 058 222 150

Het architectenatelier is op zoek naar een architect-assistent, die als 'rechter-hand' wordt beschouwd van de project-architecten.

             flexibel

Uw rol bestaat er in om verschillende bouwdossiers te beheren, zowel administratief als naar uitwerking toe. Ook zal u voor diverse taken bijstand bieden binnen andere dossiers (opmetingen, opmaak bestek, ...).

Tijdens het voorontwerp zal u de eerste ideeën omzetten naar een digitaal bestand. Naarmate het voorontwerp concreet wordt, zal u deze omzetten tot een omgevingsaanvraag. U anticipeert op de te verkrijgen noodzakelijke documenten dewelke noodzakelijk zijn voor deze aanvraag, zodoende de vooropgestelde timing wordt gerespecteerd.

                                                                                       vooruitziend

Tijdens de uitvoering zal u in overleg met de project-architect de werfvergaderingen voorbereiden, en ook instaan voor concrete acties en de opmaak van de werfverslagen. U denkt mee en biedt een meerwaarde voor het project door de lopende zaken te organiseren.

U geeft bijstand bij de opmaak van voorstudies voor diverse projecten en wedstrijden.

U hebt oog voor detail, en verkiest met grote zorg alle plannen en documenten af te werken.

                                     precies

bottom of page