top of page

Interieurarchitect

TERUG
 

Profiel

Kennis Autocad

Kennis Office: Word en Excel

Kennis Photoshop en Indesign

Kennis SketchUp en Vray

Kennis Revit is een pluspunt

Nieuwsgierig? Laat niet na om een e-mail met je CV door te sturen naar bieke@architectenatelier.eu of bel voor een afspraak op kantoor

op het nummer 058 222 150

Het Architectenatelier is op zoek naar een interieurarchitect met minimaal 3 jaar relevante ervaring. 

Als interieurarchitect sta je in voor een volledige dossieropvolging, en begeleid je de bouwheer persoonlijk van ontwerp tot en met uitvoering.

Je staat er voor open om in teamverband te werken, en zo te streven naar het beste resultaat. Je kan je inleven in de wensen en noden van de particuliere, maar ook de professionele sector (scholen, kantoor-gebouwen, bedrijven,....). 

​Van bij het eerste ontwerp is het zeer belangrijk de idee en sfeer van het project goed te kunnen overbrengen naar de bouwheer. Het opmaken van moodboards, 3D-visualisaties, bewerkingen in photoshop en/of illustrator zijn hierbij moeilijk weg te denken. Ook het opmaken van o.a. een verlichtingsvoorstel en elektriciteitsplannen maken onderdeel uit van de begeleiding. 

​Tijdens de uitvoering van het ontwerp volg je de werken minutieus op,

en bewaak je het beoogde resultaat. Het opmaken van werfverslagen en uitvoeren van de nodige administratieve taken maken deel uit van deze opvolging. Je schrikt er niet van terug om in dialoog te gaan met de overige bouwpartners. 

​Je volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet, en staat in voor het bijhouden en updaten van de materialenbibliotheek. Het werken met nieuwe materialen schrikt je zeker niet af. 

​Kortom, je bent trots op je ontwerp en kijkt er ook naar uit om deze werkelijkheid te zien worden!

bottom of page